Team

Axel Lindquist

Foto: Nicklas Höglund

Vi frågade Axel vad det är som gör att han vill engagera sig i SSC?

”Drömmen är att få designa den perfekt parken, precis så som jag vill ha den. Antar att det här är en början… Sen tror jag att detta är ett sunt rum för Stockholms-skatescen att mogna i, en plats för diskussion och utbyte av tankar generationer och skate-klaner emellan. Så att vi i event, parker eller annat kan forma en skate-stad som blomstrar”.

Martin Karlsson

Foto: José Barios Sotillo

 

Anthony Crawford

Jacqueline Sandnes

Vi frågade Jacqueline om varför hon vill engagera sig i SSC och vad skateboard betyder för henne?

”Sedan jag började skata har den skapat enormt mycket för mig som jag inte kunde ana. Det är en grym känsla. Både socialt och anatomiskt. Jag kan inte tänka mig att jag är ensam om att uppleva sensationen att, när jag ställer mig på brädan så stängs allt ned och blir tyst. Hjärnans väsen och perception blir stabilt och stilla”. ”Jag vill engagera mig i SSC för att öppna upp kring förståelsen och integrerandet runt skateboard och dess plats i samhället, vad den betyder och kan främja och inkluderandet av alla grupper och släta ut begränsande normer”.

Nina Troeng

Foto: Nicklas Höglund

Vi frågade Nina varför hon engagerar sig i SSC:

”Det är en grym möjlighet att få vara med att påverka Stockholms skateboardscen. Det här gänget representerar också vad jag tycker skateboard är. Vi är alla polare som vardagsskatar, filmar och hänger tillsammans :)”

Fredrik Angner

Ida Wertsèn

Niklas Boström

Foto: Katta Sterner

Nils Lilja

Foto: Sarah Meurle

Jenny Larsson

Martin Sandberg

På frågan varför Martin engagerar sig i SSC svarar han så här:

”Jag vill engagera mig i SSC för att få följa utvecklingen av Stockholms skate-scen. Stockholm street eller liknande events känns som en viktig grej för huvudstaden och att försöka utöka den europeiska skate-scenen norrut, från Malmö till Sthlm”.

Danne Grönwall