Medlemsträff

Vi vill tacka alla som kom på medlemsträffen och informera om lite grejer som är på gång.
Medlemsträffen blev lyckad med info om föreningen och en kort och intensiv session som bjöd på bra skating och skön stämning. Ni kan se bilder längre ner och snart kommer även lite filmat material.

Vi vill rikta ett tack till Anders Jandér som har hjälpt oss med att ta fram en grafisk profil till föreningen. Under träffen kunde vi visa den nästintill klara profilen som så fort den är klar kommer att lanseras här.

En annan medlem som också förtjänar ett extra tack är Jimmy Ottosson som just nu arbetar fram en ny hemsida till oss istället för den vi har idag. Tanken är en sida som både är informativ och inspirerande.

Håll utkik här efter vår grafiska profil och vår nya hemsida!

En annan nyhet är att alla som är registrerade medlemmar i Stockholm Skateboard Collective nu också har en olycksfallsförsäkring via Sveriges skateboard förbund och IF: http://blog.sverigesskateboardforbund.se/#home

Vi fortsätter vårt jobb att föra dialog med Stockholm stad och lite andra aktiviteter. Har du några tankar om vad vi kan göra eller projekt vi kan driva? Tveka inte att skicka dina tankar till info@stockholmskateboardcollective.se