Tack till alla som kom till Bio Rio!

Måste ni åka här
Vi vill tacka alla som kom till Bio Rio och deltog i biovisningen Måste ni åka här?
Det var ett antal olika politiker på plats och det var väldigt positiva tongångar efteråt och vårt stöd för att få bort järnrören i Obsan och att på sikt även få den torrlag växer. Vi har stöd i olika nämnder, partier och hos en del tjänstemän men även andra organisationer som vill kliva in och stötta oss genom att göra egna insatser för att driva på i frågan.
Namninsamlingen som idag har fina 885 stycken underskrifter men börjar stanna av i flödet in kommer att vara ett väldigt bra stöd och att vi är en eller potentiellt fler föreningar gör oss starka och stabila. Känner ni att ni kan få ytterligare fler underskrifter får ni gärna dela den om ni inte redan delat den.
003
Vi har också fått en del respons från olika fastighetsbolag som är i spadtagen för att bygga nya stadsdelar som fick massor med inspiration under kvällen och ska ta med tanken om street åkning i utvecklingen av de nya stadsdelarna. De skulle återkomma för att tömma oss på info, väldigt spännande att se vad det kan leda till!
004
I det stora hela var det en kväll som blev en framgång och som verkar kunna leda till en del spännande möten och projekt.
Vi kommer att sätta ihop allt material med mellansnack i en film som ni kan använda om ni känner att ni hamnar i sammanhang där det skulle göra sig bra eller om ni vet personer som skulle vara intresserade och som kanske kan bidra till att förbättra Stockholm som skateboard stad.
Vi vill tacka Adam Karlsson som hjälpte oss med att göra vår inbjudan, Jose Eduardo Barrios Sotillo för bilder och Sveriges skateboardförbund för bidrag till att kunna genomföra eventet.