Vi tar över Organic Skatepark

Nätverket Årstafältet har hittills varit ansvariga för projektet Organic Skatepark men nu kommer vi i Stockholm Skateboard Collective successivt ta över.
Vi kommer att utannonsera en byggdag för alla som är intresserade inom kort och vi kommer att påbörja bygget av vissa streetdelar i väntan på att allt blir klart med övergången från Nätverket Årstafältet till oss. Målet är att få till en streetyta med manypad, curbs, flatrail och kanske någon rolig överraskning. Vi kommer att hålla det enkelt! Vi kommer självfallet jobba för att färdigställa minirampen som redan står på plats och nästan är klar. En viss del av asfaltsytan är tyvärr rispad efter att det dumpats snö där under vintern och sen plogats bort men vi jobbar för att se om det går att bättra på eller om vi får se över möjligheten att lägga en ny yta där. Däremot finns det fortfarande yta för att bygga lite roliga grejer och kunna börja åka inom kort.

Vi kommer att använda oss av den befintliga facebooksidan för Organic skatepark som ni hittar här, vår hemsida och vår facebooksida för att informera om när vi kommer att bygga och vara på plats.

Vi ser fram emot att göra något riktigt roligt av detta i sann DIY känsla.